Sosyal Medya

Dünya

Süleymanoğlu’nun cenazesine katılan Leonidis’e soruşturma!

Yunanistan'ın efsane haltercisi Valerios Leonidis'e görevi izinsiz terk ettiği için soruşturmaya tabi olduğu iddiası şaşkınlık yarattı. Yunan eski halterci bu bilgiyi doğrulamadı ancak Yunan Halter Milli Takımı eski antrenörü Lakovou ise farklı ifadeler kullandı.



Naim SüleymanoÄŸlu’nun cenazesine katılması hem Türkiye hem de Yunanistan’da önemli gündem maddesi olan Valerios Leonidis ile ilgili ÅŸok bir iddia ortaya atıldı. Yunan TV kanalı Epsilon’un geçtiÄŸi habere göre eski halterci, izinsiz gittiÄŸi gerekçesiyle soruÅŸturmaya sevk edildi.

Leonidis’in Yunan donanmasına kayıtlı memur statüsünde olduÄŸu öğrenildi. Memur statüsünde olduÄŸu için izin alarak gitmesi gerektiÄŸi savunuldu, bu izni almadan gittiÄŸi için incelemeye tabi olduÄŸu öne sürüldü.

Yunanistan halter milli takımının efsane antrenörü Christos Lakovou yaptığı açıklamada, Leonidis’in ifadeye çaÄŸrıldığını söyledi. Ä°stanbul doÄŸumlu olan Lakovou, “Benim bildiÄŸim kendisini donanmada EDE’ye sevk ettiler. Bunu neden yaptılar? Ä°zinsiz görevini terk ettiÄŸi için. Tamam, acelesi vardı ve bu yüzden üstünü bilgilendirmedi” diye konuÅŸtu. Lakovou’nun telafuz ettiÄŸi EDE, Yunan ordusundaki soruÅŸturma birimi olarak biliniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.